Добре дошли в Интернет страниците на  Озарис - Сили на равновесие

ВСЕЛЕНСКА КОЛЕДНА МАДОНА 

        Първата приета картина от Озарис – Сили на равновесие, за поздрав и обединение на народите без значение на нации и вери е

     ВСЕЛЕНСКАТА КОЛЕДНА МАДОНА

       

 Текстът от мъдреците гласи: „Коледна Мадона, събрала в себе си Мъдростта на живота, намерила място в Разума”. 

Изпращаме Ви картина за Обединение с много символи и вплетени молитви към Вас – хората на Земята. Погледнете Божествения кръст, кръст на Живота и Безсмъртието, както го наричаме – Вселенски кръст, и Огъня на Духа.

Вселенската Коледна Мадона – дошла за Поздрав от Небесното пространство, поздравява хората на Земята, като пожелава Здраве, Любов и Освобождение на Духа от най-низшите наслоени предразсъдъци и всеобщо разбулване на хилядолетните заблуди, които искат да продължат до безкрай.

Вселенската Коледна Мадона, която Ви изпратихме за поздрав и обединение е Вълшебница. Заредена с Всемирна енергия, Вселенската Мадона лекува Душата на човек и я пробужда за размисъл.

Приемете нашата Мадона с радост и любов. Вгледайте се в нея – Усмивка свята има, но и брод е нужен, за да стигнете до нея. Нека носи Ви Успех и Радост, и Любов, но и Мъдрост. Приемете я с любов, но и знайте, че лекува всеки, що успее да разучи нейните слова, рисунък и прием да направи в своята душа.

Съберете всичко градивно от всяка религия

и се обединете в името на Доброто, Красивото

и Вечното - наречено Всемирна Любов!

И нека Вселенската Коледна Мадона

да Ви бъде Пътеводител!

Обичаме Ви, Озарис е с Вас!"

 

Ние от Озарис – Сили на равнонесие, 

     Желаем в сърцата ваши да запалим – свещичка Божествена Искра, Божествена Светлина. ПРИЕМ ВАШ е нужен. Светът ще бъде както е било – ЕДИН ЗА ЕДИН И ВСИЧКИ ЗАЕДНО. Ще бъде Мир Любов и Светлина – ПОБЕДА ВАША С ПОМОЩ НАША.

       

И още......

 

 

Начало

Кои са

Озарис

Контакт

с Озарис

Коледна

Мадона

Книги

Статии

Филм 

 

 

 

Send mail to contact@ozaris.org with question or comments about this web site.