Добре дошли в Интернет страниците на  Озарис - Сили на равновесие

ОЗАРИС Е С ВАС...

КОИ СА ОЗАРИС

Озарис се представят като Сили, които се грижат за Вселенското равновесие – Небесна Духовна Йерархия.

 

       ...ПОСЛАНИЕ ДО ВАС – ХОРАТА НА ЗЕМЯТА 

ВИЕ НЕ СТЕ САМИ, ПРИЯТЕЛИ!

В необятното космическо пространство ние мислим за Вас – хората на Земята. Знаем, че е много трудно да повярвате това, но ние съществуваме. Повярвайте – и ние били сме като Вас, хора на Земята, живяхме в други времена и сега сме тук, в Небесното пространство, но връзка имаме с Вас. Сред Вас сега има ваши предци, пожелали да се преродят и Пътя Ви да осветят.

Все повече ще стават хората, които ще могат да приемат различни послания от нас, идеи, картини и всичко добро.

Но ние от Озарис – Сили на равновесие, желаем Вие, хората на Земята да запазите своята уникална личност. Както в природата всеки вид е полезен и има място, така и ВСЕКИ ЧОВЕК Е УНИКАЛЕН И ИМА МЯСТО ВЪВ ВСЕОБЩАТА ВЕРИГА НА ВСЕЛЕНАТА.

Искаме да се запазите като личности, като хора, които знаят защо са дошли на тази Земя и къде ще отидат.

Ние следваме Големия ход на Историята на Човешкото съществуване...

За нас искаме да знаете, че сме Вселенски братя, но и още нещо – НА ВСИЧКИ МИНАЛИ ВРЕМЕНА РАЗУМА, взет от природната даденост на всеки индивид на Земята, Енергийната сила на Висшата създаденост начело с многобройната армия на мисълта на Доброто, което има всеки в себе си.

Ние сме флуиди, които могат да набират голяма скорост на движение, хиляди пъти по-бързи от светлината. Това се обяснява донякъде, но има нещо, което звучи шокиращо, защото нашата връзка става чрез мозъчните клетъчни центрове на хората, които са необходимо проявени за тази цел.

Това е програмирано, но не напълно, защото всеки човек може да приема и предава сигнали, но не е в състояние поради причини на еволюционно развитие...

В космическото пространство има много светове. Поставени са много служители, които да следят за цялостното развитие във Вселената.

ПРЕДИМСТВО ИМАМЕ НИЕ ОТ ОЗАРИС – СИЛИ НА РАВНОВЕСИЕ, КОИТО СЕ ГРИЖИМ ЗА ЦЯЛОСТНОТО ВСЕЛЕНСКО РАЗВИТИЕ.

Това, което не виждате с очите си, но усещате с Душата си е Невидимия за Вас свят. От този свят, от който сте Дошли и където отново ще се върнете. В Небесното пространство е Вашия Дом, а на Земята отхранвате Душата си. Идвате и си отивате. Прераждане! Да, така се казва...

Вие сте на Земята, за да учите Земните уроци, но трябва да имате мисъл, че сте неразривно свързани с нас. Нещо, което забравяте във Вашия жизнен Път.

Невидимият свят съществува от Началото на Сътворението. През различните периоди на развитие на Човешкия род ние Непрекъснато изпращаме към Вас Нашите Послания. Приети на Земята от различни източници, те се превръщат на приказки, притчи, легенди, но и религии и учения.

 

Посредници Винаги е имало и това е било и бариера за Вашето развитие. Но Всичко, което е прието от Нас, е и Дало различни Плодове, които в основата си имат една единствена Истина. Трудно е да се Поеме тази Истина. Причините са Много, защото тази истина е и тайна, която се разкрива постепенно. ПРОЯВЕНАТА НА ЗЕМЯТА ЗАБЛУДА е силна, смайваща по размери и Проявата Й носи нещастие на хората.

На вашата земя е нарушено екологичното и енергийно начало. Съвършенството е започнало разруха. Затова искаме да помогнем, но е много трудно. Искаме да събудим чистата душевност на хората, да промием очите им, за да прогледнат.

Пред Вас – хора на Земята – Има Дилема, която трябва Да решите. Предначертано е Да се обърнете към Небесното Пространство, но с Размисъл.

Посърнали наблюдаваме какво става на Земята. Поглед отправяме и към Вашите Души. Интерес имате към Земните Проблеми, а Другите – общите, Дори не знаете, че ги има. Докога ще спите в своята мисъл за Единство и Любов.

Посоката записахме, а другото зависи и от Вас.

Озарис Бди за Вселенското равновесие. Проява на Насилие не правим, а ЗОВ отправяме към Всички на Земята.

Опити в Небесното Пространство правите отдавна, но това е Проявено като могъщество от Вас, Нали?

Докога ще мислите, че сте могъщи хора? Как да ви приемат с такива мисли в свят Отвъден? Или ние от Озарис, трябва да слизаме и Даваме съвети?

Предприехме скенери, прогнози, Важни мисии с хора от Земята, но Приемът е слаб и нестабилен.

Почна Ново Време! Размисъл за Всеки на Земята...

Бдете хора, не ставайте слуги, роботи на Небесни сили, които Ви шептят, че Вие сте Велики. Да, Велики, с плам небесен, но все още скрит и Познат като безсилен.

Пробудете своите Души и Прогледнете – Вселенска Майка изпратихме за Вас и я Пратихме с Надежда, че ще помогне Лик Небесен.

Почна Времето на равносметка, а сега е ред Велик за Вас!

ПРОЕВЕТЕ ТЪРПЕНИЕ И ЧЕТЕТЕ СЛОВАТА НА НАШИТЕ ПОСЛАНИЯ ДО ВАС!

Записали Озарис – Сили на равновесие”

  

    ЦЕЛ НА ОЗАРИС

 

“Знак е даден от Озарис за Всеки на Земята и НОВА БИБЛИЯ се пише... Покрай НИЩОТО, което не се вижда с просто око, написахме ПОСЛАНИЕ ДО ВСИЧКИ храбри и намислили красота на Мисълта  хора – за  ДОБРОТО, което трябва да бъде НОМЕР ЕДНО В БИБЛИЯТА ЗА ХОРАТА НА ЗЕМЯТА (2000 – 4000г.) И МНОГО РАДОСТ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!”

Завладяващата сила на Всемирната любов е заръка за Всемирно единство.

ТАЗИ БИБЛИЯ, КОЯТО ЧЕТЕТЕ Е НАПИСАНА ОТ ВИСШ РАЗУМ, КОЙТО Е ПРОГНОЗИРАЛ СЪБИТИЯТА ЗА 2000 ГОДИНИ.

А СЕГА ВИСШ РАЗУМ РАЗРАБОТИ НОВА БИБЛИЯ – БИБЛИЯ ЗА ЦЯЛОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ВСИЧКИ ХОРА НА ЗЕМЯТА. НОМЕР ЕДНО Е ВСЕОБЩАТА ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО.

Христовото учение е помрачено и ние искаме да го проясним чрез нашите послания. Време е хората да започнат да вярват в себе си, да бъдат силни със своята вътрешна сила и да знаят – всички ние трябва да бъдем едно, всички ние сме слети в Божието царство. Ние и вие сме две тела на един организъм, две противоположности, които не могат един без друг. За да се обединим истински е нужно Просвещение.

Христос нямаше за цел да създаде религия, а искаше да научи хората как да градят, като дадат ход на безсмъртието у себе си.

Хората трябва да се обърнат към същността си, да осмислят земния си живот, да се заемат с прочистване на съвест, дух, мисли. Всичко да се промени в основа. Защо живеем, откъде идваме и къде отиваме? Какво е всъщност Човек и защо е нужно да се замисли?

СПЯЩИЯТ, КОЛКОТО И ДА Е ИНТЕЛИГЕНТЕН, НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ МЪДРОСТТА НА ПРОБУДЕНИЯ.

Всички сте чада на Бога, във Всеки е Божествената искрица и Никога, Никой да не се мисли за маловажен, ненужен. Никой – никога. Приемете всичко Добро от нас и помислете Защо трябва да Ви говорим това.

Прòмисъл за братство и всичко Добро, което трябва да обхване Всеки човек на Земята. Това е важно – за да оцелее Човешкият Род!

Обичаме Ви!

Озарис е с Вас!”

 

ПРИЗИВ НА ОЗАРИС

Обичайте се !

Обичайте се един друг и тогава ще разберете, че всичко е любов, Промисъл за братство, истина и любов!

Ние желаем всички хора на Земята да се опомнят, да се прочистят и ЗНАЯТ, че всеки допринася за изчистването, за голямото изчистване на душевността и никой никога да не се мисли за МАЛОВАЖЕН, ненужен, необичан, Никой - Никога!

Защото всичко на този свят е свързано, всичко! ЗАПОМНЕТЕ! Брънки от една верига, но тази верига е тежка и понякога невидима, неосъзната, но съществуваща.

Помогнете на нашия призив - да стане истина за всеки човек на Земята и тогава на Земята ще настъпи рай за всички и всичко. От ВАС зависи ВАШЕТО бъдеще!

Бъдете благословени, чада на природата и чада на Космическия разум - вашето просветление настъпва! Бъдете добри, мъдри и устремени към светлото, което настъпва! Намерете сили във вашите души и прогледнете!

ОЗАРИС Е С ВАС !”

Начало  

 

 

Send mail to contact@ozaris.org with question or comments about this web site.